onsdag 15 maj 2013

Flashback om hipsters


"Lortig, gammal och ful ska man vara också. Att klä sig i gamla alkoholistjackor från 1984 är standard också. Fy fan. Varför ska man se så ful ut? Utväxt med mittbena, pundarkläder, så dålig hy som möjligt etc"


"Har lust att slå sönder dem varenda gång. Hur kan de ha såna vidriga tighta jeans på sig?"


"De är ju så jävla unika allihop. Stör mig mest på de som äger en systemkamera och lägger upp alla sjukt fina bilder på sin svintuffa tumblr så alla andra lika coola och unika hipstervänner kan reblogga eller vad fan man nu gör där."


"Ryser varje gång jag ser en potentiellt snygg tjej med nördbrillor, stickad tröja och en bok i handen"


"De har stulit något mycket fint och gjort det till någonting mycket fult, nämligen mustaschen. Var i och med detta tvungen att ta min mustasch till nästa nivå och odla ett par förnämliga knävelborrar. Rör dessa slödderhipsters mina knävelborrar så inleder jag en kulturrensning. Så enkelt är det."


"De röstar garanterat på F! allihop och ser ut att tycka att det är sexistiskt mot kvinnor att runka, men ändå ska de ha mustasch? Vad i hela helvete?"


"De äter ekologiskt, går på klubbar där intäkterna går till någon gerilla i Sydamerika, har fula ryggsäckar, tycker alla kompisar är "fina", röstar på miljöpartiet, äter falafel och sojakorv. Sen kommer då den roliga detaljen med rökning. Trots att de är så PK och moraliskt överlägsna, så stödjer de en industri som har hundratusentals liv på sitt samvete, som skapar beroenden och där tobaken plockas och hanteras under tvivelaktiga former."


"Det måste ju vara höjden av självinsikt att befinna sig på ett uteställe där alla andra har samma skinny jeans, skogshuggarskjorta, nördglasögon och 30-talsfrisyr och ändå känna sig alternativ."

2 kommentarer:

  1. HAHAAHAHA trodde du menade flashback som i att du såg tillbaka på vad du skrivit jag ba ......... ao

    SvaraRadera
  2. haha dödar detta, som om det skulle va en kultur LOL

    SvaraRadera