måndag 22 juli 2013

Spelar det roll vem som tar av mig tröjan

Spelar det roll vems händer som hittar in under tröjan och ut igen? Längs med låren fram och tillbaka, kan det vara målade vassa naglar, avbitna. Utmed sidorna där kroppen är mjuk, kan det vara grova hårstrån, knottrig tunga. Mitt ansikte i en annans handgrepp ömsint och eller bestämt. Klämmer mina kinder eller smeker fjunen som växer på dem. 

Spelar det någon roll vem som tar av mig strumporna, strumpbyxorna, leggingsen? I skrevet kan de rivas upp, för att komma närmare inpå, fort. Köper du nya sen? Storlek 36. Vid stortårna kan de redan vara trasiga, beroende på skorna men det vet bara jag tills dagen efter och kanske även då. Spelar det roll vems andedräkt som återfuktar? I naveln kan den bilda kondens som någon slickar i sig. Gör mig våtare, ger min kropp simultankapaciteter den glömmer bort när ingen är tillräckligt provocerande.

Har du tänkt på att du kan ändra inställningar på dina egna luftströmmar? Varm eller kall. Snabb eller långsam. Har du tänkt på att en hand borde ha vassa naglar men inte den andra? Spelar det roll vem som ringer tio gånger på en halvtimme eller somnar med mobilen av? Vem som är närvarande i tankar men frånvarande i samtal och bara skakar. Spelar det roll vem som tar av mig tröjan?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar